FAQ: Veelgestelde vragen

Voor wie is deze online cursus?

Voor mensen die effectiever willen communiceren. Vooral als je een idee helder en met impact wil overbrengen. Om specifiek te zijn, dit is voor: communicatie mensen, consultants, trainers, coaches en teamleiders.

Hoe werkt de cursus?

De cursus bestaat uit videolessen, downloads en opdrachten. Die je in je eigen tempo volgt. Je doet opdrachten, plaatst die in de community en je geeft elkaar feedback. De cursus start op een vaste datum, later instromen is niet mogelijk.

Ja maar ik kan echt niet tekenen. Is deze cursus dan wat voor mij?

Ja, dan zeker. Iedereen kan tekenen, zelfs jij. Als het niet lukt, dan geven we je geld terug.

Kan ik dit niet gewoon in boeken vinden of een training volgen?

Dat kan ook. Wij zijn daar het leven bewijs van. Uit alle boeken, trainingen en ervaringen haalde wij de juiste lessen. Die lessen leren we aan jou. Een training bij ons volgen kan ook. Maar dan ga je de volgende dag weer e-mailen en vergaderen. Het doel van de online cursus is om een tekengewoonte te creeëren.

Kan ik tekenen ook zakelijk toepassen?

Dat is precies het doel van de online cursus. Tekenen is leuk, creatief maar vooral nutting. Denk hierbij aan het visualiseren van een project, het presenteren van een project of een groepsproces visueel ondersteunen. Dit is géén cursus om leuk te leren tekenen, dit is een cursus om tekenen functioneel in te zetten.

Ik heb weinig tijd. Hoeveel tijd heb ik nodig?

Elke dag een half uur. We maken gebruik van korte filmpjes en opdrachten. Daardoor kun je elke dag een stap zetten. Hierdoor ontstaat de tekengewoonte. Beter dan in één keer de hele cursus doorlopen. Maar uiteraard kun je zelf je tempo bepalen.